Hotel Tușnad a fost întotdeauna recunoscut pentru angajamentul său față de mediu și tehnologie. În scopul de a reduce amprenta ecologică, acum vine cu o nouă soluție prietenoasă cu mediu – încărcător pentru mașini electrice.

Încărcarea mașinilor electrice este viitorul și Hotel Tusnad este angajat să ofere oaspeților săi cele mai moderne și confortabile soluții. Cu ajutorul încărcătorului pentru mașini electrice, oaspeții noștri pot încărca ușor și rapid mașinile, în timp ce se bucură de serviciile hotelului.

Încărcătorul este compatibil cu toate tipurile de mașini electrice, astfel încât poate fi accesibil oricărui oaspete. Procesul de încărcare este simplu și intuitiv, iar oaspeții trebuie doar să conecteze mașina la încărcător și încărcarea va începe imediat.

Hotel Tușnad consideră important ca oaspeții să petreacă cât mai mult timp bucurându-se de serviciile hotelului, de aceea încărcătorul este rapid și eficient. Încărcarea mașinii durează în medie doar 1-2 ore. Prezența încărcătorului pentru mașini electrice nu numai că protejează mediul, ci și îmbunătățește confortul oaspeților. Hotel Tușnad este mândru că oferă oaspeților soluții moderne și încărcătorul pentru mașini electrice este doar una dintre multele servicii prietenoase cu mediu. Îi așteptăm cu drag pe oaspeții care doresc să se bucure de serviciile Hotel Tușnad și să își încarce mașina într-un mod prietenos cu mediu.