CAZARE

SPA/WELNESS

CONFERINTE

RESTAURANT

TARIFE

REZERVARI

GALERIE FOTO

CONTACT

 

 

Oferte speciale

  Localizare

   Complexul Hotelier O3zone este situat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de renume internațional atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cât și prin cadrul natural extraordinar și aerul ozonat.

   Stațiunea este situată în centrul țării, la 30 km de Sf Gheorghe, 60 km de Brașov și 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în apropierea Lacului Sf Ana.

   Complexul O3zone, situat chiar în centrul stațiunii, orientat spre Stânca Șoimilor, are poziția de leader atât ca amplasare cât și din punct de vedere al calității serviciilor oferite. Conceptul sub care acesta s-a deschis este Spa, Nature & Conferences.

  Cazare

   Complexul are in dotare 117 camere din care 91 camere twin, 20 camere matrimoniale, 5 apartamente şi 1 apartament DeLux, toate clasificate la 3 stele. Serviciile oferite şi experienţele pozitive pe care le puteţi trăi in cadrul complexului nostru vă vor face să ne alăturaţi oricărei locaţii de top pe care a-ţi vizitat-o sau chiar să descoperiţi lucruri unice.